Michelle Rozenhart
Honderd80
Honderd80
De Maaidorser 97
6846 KX Arnhem
https://honderd80.nl/
hallo@honderd80.nl
0643022691

Waarom ik begon met ondernemen? Om de wereld mooier te maken.
‘Via aanbestedingen?’ hoor ik je denken. Ja, inderdaad. Aanbestedingen hebben namelijk enorme maatschappelijke impact. Het gaat om grote sommen belastinggeld waar jij en ik hard voor werken en die maar één keer uitgegeven kunnen worden. Het is daarom zaak dat dat goed gebeurt.

Ik adviseer bedrijven over het aanbod dat ze moeten samenstellen als ze in willen schrijven op een aanbesteding. Daarbij ga ik het hele bedrijf door: van de afdeling Finance, via Marketing naar de directie en terug Sales. Ik breng in zo’n zes weken tijd alle bedrijfsprocessen in kaart. Samen maken we daar vervolgens een goed verhaal van. Daar waar er nog gaten in het verhaal zitten, maken we samen een plan om die te dichten. Zo heb ik bedrijven bijgestaan in het vormgeven van het MVO beleid, maakte ik een plan om personeel op een duurzamere manier aan zich te binden en ontwikkelden we een product met een beter verhaal, dat strakker aansloot op de behoeften van klanten. En die volledige blauwdruk die je zo op een presenteerblaadje krijgt is wat Honderd80 onderscheidt van andere tenderbureau’s.

Zakendoen met Honderd80 betekent dat je altijd weet waar je aan toe bent. Ik schakel snel, geef duidelijke feedback en zorg voor overzichtelijke processen. Als we in een tendertraject samen leren en samen groeien (bij voorkeur natuurlijk bekroond met de gunning van de opdracht), dan is het traject wat mij betreft geslaagd.