Sebastian Schuurmans
Schuurmans Buitenleven | SBL rolluiken
Schuurmans Buitenleven | SBL rolluiken
Bijsterhuizen 1102 G34
6546 AS Nijmegen
https://www.schuurmansbuitenleven.nl/
info@schuurmansbuitenleven.nl
085 - 130 6353

Even voorstellen, mijn naam is Sebastian Schuurmans, eigenaar van Schuurmans Buitenleven, en verkoop en monteer rolluiken in de regio Arnhem en Nijmegen. Als rolluikspecialist kan ik je een goed advies geven betreffende rolluiken (die eventueel ook via de webshop SBL rolluiken besteld kunnen worden)

Rolluiken zijn mooie en functionele producten, die zorgen voor een donkere en veilige omgeving, maar ook de isolerende werking is heel belangrijk. Met rolluiken bespaar je op je energiekosten.
Naast rolluiken, bied ik ook andere producten zoals horren, screens, houten shutters, gordijnen en andere raambekleding. Kortom alles wat je voor en achter het raam kan monteren kunnen wij leveren. Mijn bedrijf is gevestigd in Nijmegen en heeft geen showroom. Ik kom liever bij de klant aan huis en neem demo’s en stalen mee zodat ik je direct alle mogelijkheden kan laten zien.

Bovendien bevindt zich daar ook de werkplaats, waar we rolluiken op maat maken. Onze nieuwste trots zijn rolluiken op zonne-energie. Gaten boren en kabels die vanuit de gevel komen behoren daarmee tot verleden tijd.
Dat is ook waar Schuurmans Buitenleven zich in onderscheidt: Schuurmans Buitenleven is echt de specialist op het gebied van rolluiken en denkt altijd een stap verder dan het product. Ik sta garant voor de kwaliteit ervan. Schuurmans Buitenleven levert daarom alleen maatwerk rolluiken, montage door eigen medewerkers en 5 jaar fabrieksgarantie.
Ik zit inmiddels al 20 jaar in het vak en Schuurmans Buitenleven bestaat alweer 10 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit het plaatsje Zeeland (Noord Brabant). Maar inmiddels ben ik meer in de regio Nijmegen en Arnhem/ Schuytgraaf te vinden.