Mariska Kerkdijk, Coach - kinesioloog
Mariska Kerkdijk, Coach - kinesioloog
Mariska Kerkdijk, Coach - kinesioloog
Tubantenveld 19
6846 CR Arnhem
https://mariskakerkdijk.nl/
info@mariskakerkdijk.nl
06 - 55346590

Je voelt aan jouw hele lijf dat er iets moet veranderen. Je hebt totaal geen overzicht over jouw leven en rent de benen uit jouw lijf. Je hebt jouw lat hoog liggen en daarnaast ben je een perfectionist. Dit heeft je al ver gebracht in jouw leven. De keerzijde is dat je hierdoor twijfelt aan wat jij kan. Nee zeggen tegen een ander komt niet in jou op.

Ben jij het zat om bang te zijn dat je niet goed genoeg bent? Klaar met je schuldig voelen als je wel een keer voor jezelf kiest.

Hoeveel “zelfhulpboek” ga je nog lezen en hoe vaak ga je het zelf nog proberen om nee te leren zeggen. Ga jij nog een jaar langer door met vechten tegen de gedachten in jouw hoofd dat je niet goed genoeg bent, dat je het niet kan of dat je het niet waard bent? Heb je dan wel zelfvertrouwen en kan je dan van jezelf houden? Of laat je alles bij het oude en blijf je doen wat je denkt dat anderen van jouw verwachten. Leg jij je er bij neer dat je nooit echt tevreden gaat zijn met jezelf. Hoe lang blijf jij nog toneelspelen?

Ik kan je leren bewust voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel. Zodat er tijd en energie overblijft om voor jou.. Dat je gaat leven vanuit de overtuiging dat je goed genoeg bent en de mensen om je heen van je houden zoals je bent.