Mariska Kerkdijk
Mariska Kerkdijk, Coach - kinesioloog
Mariska Kerkdijk, Coach - kinesioloog
Tubantenveld 19
6846 CR Arnhem
https://mariskakerkdijk.nl/
info@mariskakerkdijk.nl
06 - 55346590

Klaar zijn met alles alleen te moeten doen

In mei 2019 kwam ik in Schuytgraaf wonen. In een heerlijk huis, waar privé en zakelijk sindsdien door elkaar lopen. Ik werk graag aan mijn keukentafel in de nis van het huis. Hier heb ik uitkijk op mijn straat en valt het licht heerlijk naar binnen. ’s Avonds met een kopje koffie onder de veranda nog even de laatste zonnestralen vangen, is ook zo’n Schuytgraafs geluksmomentje waar ik intens van kan genieten.

In 2017 ben ik begonnen met mijn praktijk voor kinesiologie. Ik coach vrouwen die moeite hebben met nee zeggen, waardoor ze het gevoel hebben op alle vlakken in hun leven te kort te schieten. Ook help ik hen ontdekken waardoor de stress ontstaat die ze voelen in hun hele lijf en welke invloed dit heeft op hun leven. Ik zorg ervoor dat ze de regie over hun eigen leven (terug) krijgen en vanuit hun diepste zijn voelen en weten dat ze prima zijn.

Als je voelt dat het leven schuurt en je merkt dat het altijd maar alles alleen moeten oplossen niet meer werkt, dan kom je bij mij. Het is best spannend om hulp te vragen, maar wachten tot het vanzelf overgaat is zeker geen oplossing. Wil je stoppen met twijfelen aan jezelf, ben je klaar met alles voor anderen doen en wil je meer (zelf)vertrouwen waardoor je bewuster keuzes kan maken? Dan help ik je graag. Samen zorgen we ervoor dat je weer goed voor jezelf gaat zorgen.