Mariska Elbertsen
Puur Coaching Arnhem
Puur Coaching Arnhem
Mooieweg 25
6836 AC Arnhem
https://www.puurcoachingarnhem.nl
info@puurcoachingarnhem.nl
0616191234

Mijn naam is Mariska Elbertsen en ik woon in het prachtige Arnhem met mijn dochter en partner.
Het op weg helpen van mensen geeft mij persoonlijk voldoening. Hoe mooi is het, dat mensen met een beetje hulp weer in hun kracht gaan staan of dat een relatie een positieve wending krijgt?

In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in verschillende vormen van coaching om te zien waarmee ik mensen het beste kan helpen. Een focus hebben schept namelijk duidelijkheid (mijn rationele kant), maar een keuze maken vond ik lastig. Want wie er ook tegen een probleem aanloopt, coachen kan een uitkomst bieden (mijn emotionele kant). Ik ben altijd al een “alleseter” geweest, dus waarom zou ik mezelf beperken? Ik bied daarom verschillende vormen van coaching aan en dit aanbod zal ongetwijfeld blijven groeien.

Mijn eigen ontwikkeling is en blijft een zoektocht en wat ik heb ontdekt is dat ik zowel een rationeel als emotioneel persoon ben. Iets dat soms onverenigbaar lijkt, totdat je het leert toepassen.

Het openen van mijn eigen praktijk is een lang gekoesterde wens die uitkomt. In mijn eigen praktijkruimte aan de Mooieweg in Arnhem ontvang ik jullie graag.