Johan Franck
Franck Retail Strategie & Advies
Franck Retail Strategie & Advies
Leusderend 38
3832 RC Leusden
http://www.franckretail.nl/
088-0304210

De juiste beslissingen op het juiste moment kunnen maken: het verschil tussen winst en verlies

Vanuit mijn jeugd ben ik besmet geraakt met het retailvirus, een wereld die dynamisch, marktbepalend en vooral snel is. Mijn roots liggen tussen de pakken melk en de frisdranken: de supermarktwereld, zowel direct als indirect. Vanuit de studiebanken heb ik in het bedrijfsleven bij diverse middelgrote nationale en internationale bedrijven gewerkt aan de financiële proces optimalisatie kant, dit in de breedste zin van het woord. Inmiddels ruim 14 jaar geleden ben ik als zelfstandige gestart en heb ik feitelijk roots en ervaring kunnen combineren door overname van ons familiebedrijf.

Strategische advisering bij aan- en verkoop van supermarkten, goodwill bepalingen, onderhandelingen dan wel conflictbemiddeling tussen supermarktorganisaties en ondernemers en structurering op het snijvlak van supermarktexploitaties en -vastgoed vormen de pijlers van onze bedrijfsvoering.

Voor een supermarktondernemer is Franck Retail Strategie & Advies BV het absolute geweten en dé sparringpartner, de spil tussen de accountant, advocaat, bank, franchisegever en makelaar. Het resultaat voor onze opdrachtgevers: de optimale deal voor nu en voor de toekomst.

Vanuit lokale betrokkenheid en mijn passie voor ondernemerschap ben ik inmiddels een aantal jaren trots lid van ONS, immers door te delen kun je vermenigvuldigen!