Verbeek organisatie & coaching
Verbeek organisatie & coaching
Verbeek organisatie & coaching
Zichtakker 17
6846 KK Arnhem
https://www.verbeekorganisatie.nl/
info@verbeekorganisatie.nl
06 - 29067979

Als je geeft om je bedrijf…

Mensen, organisaties en techniek zijn een soort rode draad in mijn leven. Ik houd niet alleen van praktische zaken uit handen nemen maar vooral ook van meedenken in mogelijkheden, spiegelen en sparren. Dat doe ik sinds 2015 met Verbeek Organisatie & Coaching. Ik liep destijds tegen een project aan maar kon niet in dienst genomen worden. Dus ging ik naar de Kamer van Koophandel en dat was de start van een langdurige samenwerking met mijn eerste klant. Ondertussen zijn daar steeds meer vaste klanten en projecten bijgekomen.

Ondernemer word je omdat je een passie, een missie hebt om in jouw vakgebied een mooi product of bijzondere dienst aan te bieden. Om iets te kunnen betekenen voor anderen. Of dit nu ondernemers of particulieren zijn. Maar er komt zoveel meer bij kijken dan alleen het ontwikkelen van je product(en) of dienst(en), het in de markt zetten en door ontwikkelen.
Als je niet meer toe komt aan je eigenlijke werk, is het tijd om te overwegen (een deel) van deze taken uit te besteden. En daar ligt mijn kracht.

Als Virtual Professional neem ik taken over binnen je bedrijf. Ik ben goed in het realiseren en beheren van websites en het verzorgen van e-mailmarketing. Daarnaast verzorg ik Social Media berichten en doe ik het onderhoud en de realisatie van online leeromgevingen. Maar ook voor agendabeheer, werkplanningen of het organiseren van bijeenkomsten kun je me inschakelen. Als je om je bedrijf geeft maar niet meer toekomt aan ondernemen, maak ik graag kennis met je.