Esther Hofs - Jellema
Studieschuyt
Studieschuyt
Lokaalspoor 42
6846 GP Arnhem
https://www.studieschuyt.nl/
info@studieschuyt.nl
06-12 69 38 02

Iedereen kan leren leren

In 2009 kwam ik terecht in Schuytgraaf. Het duurde wel even voordat ik een beetje was ‘geland’, maar door de kinderen en school, verliep dat proces redelijk vanzelf. Ik was destijds docent Engels. Ik vond dat erg leuk, maar in een les van 50 minuten is het onmogelijk iedereen goed te helpen. Met 30+ kinderen in de klas en als moeder van 4 kinderen, liep mijn emmertje over. Ik ben er een tijdje uit geweest, mocht een loopbaantraject doen, en kwam zo toch weer terug weer terug bij onderwijs.

Het allerleukst vind ik om iemand echt vooruit te kunnen helpen. Op de Nederlands Onderwijs Tentoonstelling (NOT) ontdekte ik Snel leren = leuk leren van Studielift. Een methode die leren niet alleen leuker, maar ook makkelijker maakt. Als gecertificeerd trainer kan ik je simpele technieken leren die je helpen om te structureren, te concentreren, makkelijker te leren en beter te onthouden. Niet in de theorie, maar met je eigen schoolwerk. Praktische handvatten die meteen resultaat opleveren in slechts 6 weken!

Eind 2018 begon ik met De Studieschuyt en begin 2019 startte ik met het eerste groepje Snel leren = Leuk leren. Intussen heb ik al zo’n 30 middelbare scholieren praktische studiehandvatten kunnen aanreiken waar ze de rest van hun studerende en werkende leven wat aan hebben. Ik wist het al zeker en wie weet jij binnenkort ook: iedereen kan leren leren. Want wanneer je weet hoe je iets moet aanpakken, wordt het een stuk leuker en makkelijker, toch?