Food and More Schuytgraaf
Food and More Schuytgraaf
Food and More Schuytgraaf
Fortunastraat 27
6846 XZ Arnhem
http://www.food-and-more-schuytgraaf.nl
info@food-and-more-schuytgraaf.nl
026 - 3828854

Food and More Schuytgraaf
Een unieke ontmoetingsplek in winkelcentrum Schuytgraaf
Van woensdag tot en met zondag kunt u hier van 10.00 tot 19.00 uur genieten van onze heerlijke gerechten en dranken.

Onze menukaart bevat een uitgebreid assortiment koude en warme lunchgerechten die wij de hele dag door serveren, van huisgemaakte soep, rijkgevulde salades tot een uitgebreide heerlijke High Tea of High Coffee. Op zondagochtend serveren wij een heerlijk uitgebreid ontbijt voor 9,95 per persoon.

Ondanks Corona is er bij ons ook nog steeds de mogelijkheid dat mensen samen aan de grote tafel kunnen eten zodat het uit eten gaan wel heel goed alleen kan maar het eten dan toch gezellig in gezelschap kan zijn. Natuurlijk is aan een eigen tafeltje ook mogelijk, net als de gerechten afhalen.

Locatie huren
Ons restaurant is tijdens en buiten openingstijden te huren voor speciale gelegenheden zoals bijeenkomsten, (netwerk)borrels, vergaderingen, feesten/partijtjes en bijvoorbeeld een groepslunch.

In Food and More Schuytgraaf staat Bas Hogenkamp als kok in de keuken maar zal als ondernemer ook onze gasten verwelkomen en bedienen. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de horeca en is de laatste jaren werkzaam geweest als Culinair Adviseur bij een toonaangevende horecagroothandel.

Voor Chantal Siegers is de administratie en social media (facebook, instagram en website) een uitdagende taak en dat doet zij naast haar werk als zzp-er huishoudelijke hulp met veel plezier en toewijding.

Vriendelijke groeten,
Bas Hogenkamp en Chantal Siegers