Trudie Shrubsole- van Kleef
NannyQ
NannyQ
Eka Thoden van Velzenstraat 8
6836WH Arnhem
https://www.nannyq.nl/
info@nannyq.nl
06-34936905

Mijn naam is Trudie Shrubsole-van Kleef en ik heb in 2013 NannyQ opgericht. Naast de reguliere kinderopvang en gastouderopvang was het tijd voor een derde optie: gastouderopvang bij je thuis, oftewel nanny-opvang. Zelf liepen we als ouders met twee jonge kinderen altijd te haasten van en naar het kinderdagverblijf, het werk en ’s avonds weer in omgekeerde volgorde. Tel daarbij op het fileleed en wij zaten (te) vaak laat aan tafel met vermoeide kinderen.

Nadat ik vrijwillig bij mijn vorige werkgever ben vertrokken, heb ik NannyQ opgericht. Bij de start van NannyQ was het meteen duidelijk: de opvang moet professioneel en kwalitatief op een hoog niveau. Er is gekozen voor nanny’s met minimaal een MBO 3 opleiding met pedagogisch component. Worden MBO2-ers dan direct uitgesloten? Zeker niet, als zij aantonen over de juiste kennis, ervaring en een visie te bezitten, zijn ook zij van harte welkom. De gedachte was en is dat ouders en kinderen opvang verdienen door echte professionals in hun eigen huis. In de loop van de tijd hebben ook een aantal zeer goede en professionele gastouders zich aangesloten bij NannyQ, waar ik erg blij mee ben.

Sinds de start van NannyQ heb ik behoorlijk wat trainingen gevolgd op het vlak van het kind en goede opvang. Te denken valt (zonder uit te sluiten) aan Pedagogische Component voor bemiddelingsmedewerkers, TINK (Taal- en Interactievaardigheden in de Kinderopvang), Een gezonde start, Aandachtsfunctionaris kindermishandeling en Ruimte aan baby’s. Hiermee kan ik de aangesloten nanny’s en gastouders goed voorzien van hulp bij vragen die zij hebben.

Waarom kies je nu voor NannyQ als ouder of nanny. Je kiest voor een bureau met persoonlijk contact, waar je geen nummer bent. Ik zoek net zo lang voor je, totdat de perfecte match tussen nanny en ouders gevonden is; met minder neem ik geen genoegen.