Trudie Shrubsole- van Kleef
NannyQ
NannyQ
Eka Thoden van Velzenstraat 8
6836WH Arnhem
https://www.nannyq.nl/
info@nannyq.nl
06-34936905

NannyQ bemiddelt goed opgeleide nanny’s voor gastouderopvang in uw eigen huis. Een nanny geeft rust en geborgenheid in uw eigen huis en leven. Zij komt wanneer u haar nodig heeft en vertrekt als u thuiskomt. Uw kinderen zijn in de tussentijd opgevangen in hun eigen huis, waar ze volop aandacht hebben gekregen van hun eigen vertrouwde nanny. En als u wilt kan het eten ’s avonds op tafel staan als u thuiskomt. Duur? Laat u verrassen. Vanaf twee kindjes is een nanny niet veel duurder dan een kinderdagverblijf. Wij zijn een erkend bureau, waardoor u in aanmerking kunt komen voor kinderopvangtoeslag.

Met een gastouder in uw eigen woning, heeft u ‘s ochtends en ‘s avonds geen gehaast rond halen en brengen. Overdag worden uw kinderen in hun eigen omgeving opgevangen, door een professional op minimaal SPW3 niveau. Dit biedt vele voordelen ten opzichte van reguliere kinderopvang.

Nanny’s zorgen voor een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving voor uw kinderen. Zij draagt bij aan de verdere ontwikkeling van uw kind(eren), zowel sociaal-emotioneel als cognitief. Een nanny brengt rust in uw drukke gezinsleven. Een nanny ontzorgt.

NannyQ bemiddelt tevens een aantal gastouders in en om Schuytgraaf, mocht u de voorkeur geven aan deze vorm van opvang.

NannyQ zoekt voor u de nanny met een pedagogische achtergrond (minimaal Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3) die bij uw gezinsleven past. U kunt rekenen op een zeer persoonlijke aanpak.

NannyQ is een geregistreerd bureau (LRKP nummer 192754063) en gecertificeerd door het KNGO (KennisNetwerk gastouderopvang) voor “Bijgeschoolde bemiddelingsmedewerkers”.