Roy van Mechelen
MIJN ARCHITECT
MIJN ARCHITECT
Drielse Dobbe 16
6846 HL Arnhem
https://www.mijn-architect.nl/
royvanmechelen@mijn-architect.nl
06 - 22404302
026 - 3791821

MIJN ARCHITECT luistert, vertaalt en verwondert!

Sinds 2007 woon ik met mijn gezin in Schuytgraaf. We hebben de wijk buurt voor buurt opgebouwd zien worden en zelf heb ik daar ook een steentje aan mogen bijdragen. Als zelfstandig architect was en ben ik betrokken bij uiteenlopende projecten. Nieuwbouw, maar ook verbouw, want een huis is nooit af…

Ik startte MIJN ARCHITECT in 2010. Ik had bij verschillende architectenbureaus gewerkt, maar ik wilde meer. Meer betrokkenheid bij mijn opdrachtgevers vooral. Het hele traject begeleiden. Van eerste schets tot en met de vergunningaanvraag en het begeleiden van het bouwproces. Dat betekent niet dat ik alles uit handen neem. Mijn opdrachtgevers houden altijd de regie. We doen het samen om te komen tot een woning of gebouw dat aan alle kanten klopt. Zie mij als een gids, ik ken de weg maar verlaat net zo lief de gebaande paden.

Mijn opdrachtgevers en werkzaamheden zijn heel divers. Particulieren, schoolbesturen en gemeentes komen met uiteenlopende vragen bij mij. Van stedenbouw, architectuur en tuinen tot interieur- en meubelontwerp, het past mij allemaal. In mijn werk is een mooi ontwerp natuurlijk heel belangrijk. Net als duurzaamheid, comfort en het creëren van fijne leefruimtes. Maar ik ben ook altijd op zoek naar prettige overgangen tussen privégebied en openbare ruimte. Je moet als het ware verankerd raken op de plek waar je gaat wonen of werken. MIJN ARCHITECT wil graag al je zintuigen prikkelen met een totaalontwerp waarbij aan alles is gedacht.