Microbieren
Microbieren
Microbieren
Rietdekkerserf 4
6846 AZ Arnhem
http://microbieren.nl/
info@microbieren.nl
06 - 12380728

Het aantal Nederlandse micro-brouwerijen neemt elke maand verder toe en ze produceren vaak de meest onverwachte bieren omdat ze volop experimenteren. Dat heeft veel spannende, kwalitatief uitstekende bieren en een grote diversiteit tot gevolg. De grote en bekende brouwers weten dat inmiddels ook en beginnen hun assortiment steeds vaker uit te breiden met biersoorten die ze bij hun kleine collega’s afkijken. Maar hoe weet je nu welke bieren je eigenlijk moet hebben in het almaar uitdijende aanbod?

Er zijn maar weinig mensen die hun eigen smaak goed kennen. Natuurlijk, iedereen weet wel of hij of zij iets lekker vindt, maar als je bepaalde biersoorten niet kent, kun je ze ook niet waarderen.

Microbieren is opgericht in 2014 en heeft als doel om bierliefhebbers naar hun favoriete bier te leiden. Over smaak valt niet te twisten, en daarom is het begrijpelijk dat wat door de een als overheerlijk wordt bestempeld door de ander niet gewaardeerd kan worden. Toch is er een steeds groter assortiment speciaalbieren op de markt die door veel liefhebbers als kwalitatief hoogwaardig worden omschreven.

Microbieren wil jou daarbij niet voorschrijven wat jij lekker moet vinden, maar kan je met de nodige vaktechnische kennis wel aan de hand nemen om je te laten zien wat er allemaal nog meer is op biergebied. Laat je verrassen, sta ervoor open en vergroot je eigen smaakbeleving. Microbieren kan je daar bij helpen!