Remco Havekes
Pension@Work
Pension@Work
Griendhoeve
6846 JC Arnhem
https://pensionatwork.nl
info@pensionatwork.nl
06-44554519
026-3214465

Een eigen bedrijf is voor mij altijd een droom geweest. In 2000 kwam deze droom uit doordat ik mij inkocht in het Assurantiekantoor wat door mijn vader was opgericht. Na 20 jaar hart en ziel in het bedrijf te hebben gestopt, voelde ik dat het tijd werd voor een iets nieuws. Iets nieuws waarbij ik mij weer volledig kon concentreren op het mooiste onderdeel van mijn vakgebied, het adviseren klanten, in plaats van 60% van mijn tijd te moeten besteden aan het besturen van de organisatie. Daarom heb ik begin 2020 Pension@Work opgericht.

Met Pension@Work geef ik pensioenadvies aan voornamelijk MKB-bedrijven en ondernemers. MKB-bedrijven help ik bij het afsluiten en beheren van de pensioenregeling van het bedrijf en met de pensioencommunicatie met de medewerkers. Ondernemers (ZZP’ers en DGA’s) help ik met het opbouwen van hun privé-pensioenvoorziening.

Door mijn ruime ervaring als ondernemer én als financieel adviseur, ben ik voor MKB-bedrijven en ondernemers de ideale sparringpartner op pensioengebied. Ik weet namelijk precies wat er moet gebeuren om een goede pensioenregeling te treffen en ik begrijp de uitdagingen waar de ondernemer voor staat. We spreken namelijk dezelfde taal!