KOMTvanPAS
KOMTvanPAS
KOMTvanPAS
Het Hout 27
6846 EA Arnhem
https://www.komtvanpas.nl/
pascale@komtvanpas.nl
06 - 30611789

KOMTvanPAS – virtual and webassistant
Virtual Assistant – VA

Geen focus, gebrek aan tijd en klanten? Wordt de groei van jouw onderneming belemmerd, omdat je kostbare tijd aan de verkeerde zaken wordt besteed? Of is je onderneming juist te snel gegroeid? Herkenbaar? Ik ondersteun zzp’ers en kleine ondernemingen bij noodzakelijke en tijdrovende taken. Hierdoor komt er meer tijd voor je vrij om je te richten op innovatie en de groei van je onderneming. Maar om dit te kunnen bereiken heb je tijd nodig, tijd om je op je bedrijf te focussen. Tijd om niet alleen je bedrijf, maar ook jezelf verder te blijven ontwikkelen. Ik kan jou als Virtual Assistant ondersteunen bij werkzaamheden op secretarieel, organisatie, sale, online media en grafisch gebied.

Webassistant

Naast VA ben ik ook webassistant wat betekent dat ik jouw website/webshop/online leeromgeving bouw kan bouwen en onderhouden. Tevens maak ik visuals, infographics, e-books of (digitaal invulbare) werkboeken.

Website | webshop | online leeromgeving

Is het tijd dat jouw website wordt vernieuwd of zijn aanpassingen voldoende? Of heb je nog geen website? Of kunnen je teksten beter? Ik help jou graag bij het maken of vernieuwen van je website. Daarbij kan ik je helpen met het design van je website.

Als ondernemer wil je goed vindbaar zijn op het web, dat is waar je website voor dient. Jouw effectieve website moet voor jou werken en klanten opleveren. Daarom is het belangrijk je website actueel te houden door bijvoorbeeld een nieuw artikel of een nieuw blog te plaatsen. Hierdoor weten Google en jouw doelgroep jou te vinden!

Videoanimatie

Een ander mooi medium wat je als ondernemer goed kunt inzetten in jouw business, is het gebruik maken van een videoanimatie.
Heb jij een promotievideo, een video voor je social media accounts of lesmateriaal in een video nodig? Er zijn zoveel manieren waarop ik jouw product of jouw onderneming d.m.v. een videoanimatie goed in de markt kan zetten. Dit is een goede manier om informatie effectief aan jouw doelgroep over te brengen. Een van de vele mogelijkheden is een introductiefilm van je onderneming te maken, zodat je doelgroep binnen 1 minuut kan zien wat jij hen te bieden hebt. Bekijk hier mijn introductiefilm over KOMTvanPAS.

Zoals je ziet ben ik veelzijdig en bied ik een breed pakket aan diensten aan. Kijk hier voor een volledig overzicht van alle werkzaamheden waarbij ik je kan helpen.

Heb je vragen of wil je meer weten over de diensten die ik aanbied? Neem dan gerust contact met me op. Tot binnenkort.

Kom ik van pas?