Pavama Verhuur
Pavama Verhuur
Pavama Verhuur
Pottenbakkersveste 27
6846 BH Arnhem
http://www.pavamaverhuur.nl/
info@pavama.nl
06 - 50979045
026 - 3830095

Uw adres voor het huren van feest en vakantieartikelen

VERHUUR:

U kunt informatie over producten en huurprijzen opzoeken door op het betreffende tabblad te kijken. Als u een van onze producten wilt huren dan vernemen wij dat graag van u. Via de contactpagina kunt u onze gegevens vinden, ook via het contactformulier kunt u ons makkelijk bereiken. Direct reserveren is ook mogelijk via het tabblad direct reserveren of via de reserveren button op iedere verhuurproductpagina.

VERKOOP:

Bij Pavama Verhuur en Verkoop kunt u tevens terecht om producten, met name vakantieartikelen aan te schaffen. Pavama Verhuur en Verkoop is officieel verkooppunt van de merken Thule en Hapro. Dit betekent dat wij u van deze merken dakkoffers, dakdragers, fietsdragers, sneeuwkettingen, ofwel alles van de merken Thule en Hapro kunnen leveren tegen concurrerende prijzen met volledige fabrieksgarantie van doorgaans 5 jaar.

Vanuit de verhuur, inruil of inkoop heeft Pavama Verhuur en Verkoop ook geregeld gebruikte dakdragers en dakkoffers, het gebruikte assortiment vind u onder het tabblad Verkoop ex-rental.