Nicole Nuijens
The Travel Club
The Travel Club
Centraalspoor 58
6846 GP Arnhem
https://www.thetravelclub.nl/reisadviseurs/gelderland/nicole-nuijens/
nicole.nuijens@thetravelclub.nl
06 - 20870133
026 - 2130304

Ik ga met je mee op reis

Als iemand mij vraagt wat ik precies doe, dan zeg ik: ‘ik heb een eigen reisbureau’. Maar eigenlijk klopt dat niet helemaal. Ik ben een zelfstandig reisondernemer. Dat is veel meer dan zomaar ‘een reisbureau’.

Ik werk inmiddels 26 jaar in de reiswereld. Nadat ik inderdaad op een reisbureau had gewerkt, besloot ik op een gegeven moment zelfstandig verder te gaan. Waarom? Omdat ik bij mijn klanten merkte dat er behoefte was aan meer persoonlijke aandacht en service. En dan niet alleen service in de vorm van een reis samenstellen, maar vooral ook in het meedenken, begeleiden en naar oplossingen zoeken.

Soms zijn klanten verbaasd als ze zien wat ik allemaal voor ze kan doen. Want je kan bij mij niet alleen terecht voor op maat samengestelde reizen, maar ook voor reizen binnen Europa, autovakanties of gewoon een korte strandvakantie. Wil je een excursie bijboeken? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even laten weten hoe mooi de reis is? Dan is een appje voldoende en ik help je graag. Het voelt bijna alsof ik mee op reis ga. Want tijdens de reis ben ik altijd bereikbaar voor vragen. Ook buiten kantooruren. En ben je duurder uit? Soms wel, maar daar krijg je heel veel extra’s voor terug.