Michiel van den Deijssel
's Heeren Loo Gelderland Midden, locatie Schuytgraaf
's Heeren Loo Gelderland Midden, locatie Schuytgraaf
Orpheusstraat 15
6846 XC Arnhem
https://www.sheerenloo.nl
michiel.van-den-dei@sheerenloo.nl
06-53727742

Mijn naam is Michiel van den Deijssel en namens ’s Heeren Loo, regio Gelderland Midden vertegenwoordig ik onze organisatie.

’s Heeren Loo is met circa 13.000 medewerkers de grootste gehandicaptenorganisatie en zit door heel Nederland. We werken aan de hand van onze belofte en visie:
“Met alles wat wij weten en kunnen, zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.”

’s Heeren Loo heeft 2 locaties in Schuytgraaf: op de Orpheusstaat en Boreasplantsoen, waar we een trainingshuis zijn voor mensen met een Licht Verstandelijke Beperking. Het gros van de bewoners heeft een eigen appartement en ze leren hier zo zelfstandig mogelijk te worden, met ondersteuning van begeleiders. Dit doen wij met een divers team van begeleiders en persoonlijk begeleiders. Bijgevallen door een gedragswetenschapper en een manager zorg. Daarnaast kunnen we altijd gebruik maken van de zeer diverse diensten die vanuit het hoofdkantoor in Wekerom (SHL Regio Gelderland Midden) geleverd kunnen worden om ons te ondersteunen. Het SCC van SHL zit in Amersfoort.

Graag zouden we als organisatie zichtbaarder zijn in de samenleving. Verschillende bewoners van ’s Heeren Loo hebben veel in hun mars en hebben baat bij meer ontwikkelmogelijkheden bij bedrijven, een baan of een zinvolle dagbesteding.
Zo kunnen we ondernemers niet alleen ondersteunen met overzichtelijke taken of klussen, maar we hebben hier ook bewoners die een mbo-studie volgen en door kunnen stromen naar een reguliere baan. Op het gebied van Innovatie zijn we behoorlijk actief. Wisten jullie bijvoorbeeld dat we bij ’s Heeren Loo een innovatieruimte ruimte hebben? Zo heeft een directe collega bijvoorbeeld veel kennis over Virtual Reality.

Zie jij mogelijkheden voor onze bewoners die op zoek zijn naar een baan of een zinvolle dagbesteding? Neem gerust even contact op!