Kinderpraktijk Marijn
Kinderpraktijk Marijn
Kinderpraktijk Marijn
Laan van de 5e mei 1
6846 MB Arnhem
https://www.kinderpraktijkmarijn.nl/home/
marijn@kinderpraktijkmarijn.nl
06 - 23432912

Kinderpraktijk Marijn

Zit uw kind niet goed in zijn vel en maakt u zich hier zorgen over?

Kinderpraktijk Marijn biedt integratieve kindercoaching en counseling aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar en hun ouders.

Kinderen maken dag in dag uit van alles mee, leuke en ook minder leuke momenten. Juist deze minder leuke momenten kunnen ervoor zorgen dat uw kind niet meer lekker in zijn of haar vel zit. Uw kind kan dan wat extra hulp gebruiken om zich weer goed te voelen en zelf weer leiding te nemen in zijn of haar eigen leven. Integratieve kindercoaching en counseling is er voor deze kinderen.

Kinderpraktijk Marijn leert kinderen in korte tijd (5 tot 15 sessies) hoe zij om kunnen gaan met de problemen waar zij tegenaan lopen. Elk kind weet bewust of onbewust wat goed voor hem of haar is, waar het behoefte aan heeft en wat de oplossing is. Alleen kunnen ze er soms nog niet goed bijkomen. Ik zal uw kind hierin helpen, zodat het weer in zijn of haar eigen kracht komt te staan en weer plezier ervaart in zijn of haar leven. Door voor uw kind inzichtelijk te maken welke interne hulpbronnen het heeft en waar uw kind tegenaan loopt, kan in een korte periode uw kind weer grip krijgen op zijn of haar leven.

Naast individuele kindercoaching en counseling biedt Kinderpraktijk Marijn ook coaching en counseling aan Brusjes (broertjes en zusjes) en opvoedondersteuning aan ouders.