Marijn Geurts
Marijn Design
Marijn Design
Mr. Van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem
https://marijndesign.jimdosite.com/
info@marijndesign.nl
06 - 50292252

‘Inside the box’ verpakkingsontwerp

Ongeveer vanaf het moment dat ik kon fietsen, ben ik begonnen als tekenaar, uitvinder en creatief brein van allerlei knutsels en frutsels voor familie en vrienden. Logisch dat ik uiteindelijk op de TU Delft terecht kwam. Daar volgde ik de studie Industrieel Ontwerpen en de master Design for Interaction. Na mijn studie kwam ik bij Palm Packaging terecht waar ik ontwerper van golfkarton verpakkingen was. Dit voelde vaak alsof ik het hele jaar door sinterklaas-surprises mocht maken, maar natuurlijk wel met een bloedserieuze ondertoon.

Klanten als Douwe Egberts, Mondelez en Fruitmasters wilden niet alleen de mooiste, innovatiefste en creatiefste verpakking, maar ook de best werkende, reproduceerbare én kostenbesparende oplossing. De meest oprechte erkenning die je voor zulke innovaties kunt krijgen is toch wel dat ik bij meerdere patenten officieel genoemd ben als uitvinder. Maar ik wilde verder. In 2019 maakte ik een reuzenstap door te kiezen voor creatieve vrijheid en startte ik met mijn eigen verpakkingsontwerpbureau Marijndesign.

Elk project en elke fase kan ik nu mijn onverdeelde aandacht geven – zoveel als nodig is. Ik kan onafhankelijk kiezen voor de juiste materialen en producenten om mee te werken, waardoor ik elk nieuw ontwerp met de beste experts tot een perfect product kan ontwikkelen. Verpakkingsdesign gaat voor mij altijd over ‘inside the box’ denken, waarbij knutsels en frutsels nog steeds als een rode draad door mijn leven lopen. Geweldig dat ik mijn klanten elke dag kan helpen om hun tofste, mooiste en creatiefste verpakkingsideeën tot leven te wekken.