Sveka Administraties
Sveka Administraties
Sveka Administraties
Mr. E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem
https://www.sveka.nl/
info@sveka.nl
06 - 48333664

Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen

Voor veel ondernemers is boekhouden maar saai werk. Ze hebben niet veel met cijfers. Voor mij is dat anders: cijfers geven mij veel informatie. Het zijn harde feiten over hoe het met je onderneming gaat. Ik ‘lees’ de cijfers en bespreek met je wat ik opmaak uit deze cijfers. Zo maak ik ook prognoses waarmee je kan toetsen of de verwachtingen waargemaakt zijn. Ik stuur bij en kijk samen met mijn klanten waar het nog beter kan en waar er extra groei te behalen valt. Saai? Allesbehalve!

Mijn vader, bij wie ik het vak geleerd heb, had als wijze les dat je moet kunnen delen om te kunnen vermenigvuldigen. Het is belangrijk om samen te werken met specialisten en als het kan, mensen aan elkaar te koppelen. Denk daarbij aan bedrijfsjuristen en fiscalisten. Zo deel je je opdrachten en vermenigvuldig je je werk. Veel van mijn opdrachtgevers werken ook op die manier. Dat zijn voornamelijk kleine MKB-ondernemers, want daar ligt mijn passie; voor hen zet ik ‘saaie’ cijfers graag om in heldere inzichten.

In Schuytgraaf ben ik wekelijks zo’n 4 uur bij de Arnhemse Boys te vinden. Ik fluit daar jeugdwedstrijden en kijk graag naar m’n zoon en de spelers die ik vroeger getraind heb. Ik woon overigens sinds 2007 met mijn gezin in Schuytgraaf, waar ik met Sveka Administraties ben gestart. Sinds 2018 is het kantoor gevestigd in Station026. Je bent daar van harte welkom om te ontdekken of er een klik is en of mijn werkwijze aansluit op jouw vraag.