Lotje Bos
KynoKracht
KynoKracht
Vogelwikke 12
6665 HP Driel
https://www.kynokracht.nl
info@kynokracht.nl
06 198 720 60

KynoKracht: voor een hechtere band tussen hond en gezin

Al op jonge leeftijd leerde ik dat de interactie tussen mens en dier van onschatbare waarde is. Toch worden juist huisdieren vaak niet goed begrepen, waardoor hun welzijn, maar ook dat van het gezin, regelmatig in het geding is. Daarom begeleid ik hondeneigenaren om meer plezier te beleven met hun hond en om hun hond beter te begrijpen, zodat zij kunnen voorzien in de behoeften van hun huisdier. Mijn motivatie om te werken met honden en hun eigenaren komt voort uit mijn passie voor het trainen, coachen en begeleiden van mensen.

Na bijna 20 jaar in de diervoeding te hebben gewerkt besloot ik mijn baan op te zeggen en ben ik opleidingen gaan volgen op gebied van hondentraining en -gedrag. In diezelfde periode startte ik ook mijn bedrijf KynoKracht. Met KynoKracht zet ik mij in voor het verhogen van het welzijn van hond en eigenaar. Als je vragen hebt over de opvoeding en het gedrag van je hond, dan kun je bij mij terecht.
Omdat ik er in geloof dat het belangrijk is het hele gezin bij de opvoeding van de hond te betrekken heb ik me daarnaast ook laten opleiden tot kind en hond professional. Als kind en hond professional richt ik me op het voorkomen van (bijna-)bijtincidenten bij kinderen, aangezien deze helaas nog steeds veel voorkomen.

Ik woon samen met mijn vriend en al onze huisdieren in Driel. Ik kom graag bij jou thuis in de regio’s Arnhem, Overbetuwe en Lingewaard, zodat ik alle aandacht kan besteden aan jouw persoonlijke situatie en wensen en we samen kunnen werken aan het verhogen van het welzijn van jouw hond en gezin.