Linda Vriesen
LYNN Vriesen Fotografie
LYNN Vriesen Fotografie
Koningskers 3
6846 HB Arnhem
https://www.lynnvriesenfotografie.nl
info@lynnvriesenfotografie.nl
06 - 16 499 173

Een schat aan herinneringen, vastgelegd voor altijd

Ik ben Linda, getrouwd en moeder van twee jongens. Sinds 2008 woon en werk ik in Schuytgraaf en richt ik mij op het fotograferen van zwangeren, pasgeboren baby’s en gezinnen. Ik ben mijn bedrijf begonnen nadat ik eindelijk zelf zwanger was van ons eerste kindje na vier jaar IVF. Een zwangerschap vind ik zo mooi en fascinerend dat ik mij hierin ben gaan specialiseren en daardoor de leukste baan van de wereld heb.

Een kindje op komst… een spannende en enorm bijzondere periode. Jij met je dikke buik, de geboorte en straks zo’n kleine uk in je armen. Onuitwisbare momenten die je nooit meer vergeet. Maar hoe zit het met je kindje? Weet het later ook hoe dat was, hoe het in je buik zat, hoe het geboren werd, hoe klein het eigenlijk was en op wie het lijkt? Ik leg al deze momenten voor je vast in emotionele reportages. Voor jezelf, voor nu. Maar vooral ook voor je kindje in de toekomst!

Elke dag als je langs die prachtige foto loopt word je weer herinnerd aan dat bijzondere moment. Je denkt terug aan hoe je je toen voelde als je aan je kindje dacht of naar hem keek en hoe hij je met zijn kleine oogjes aankeek en je vinger vasthield. Maar ook als je kinderen al ouder zijn is een fotoreportage super waardevol, want voordat je het weet zijn ze het huis uit. Met een mooie foto aan de wand geniet je gewoon elke dag van ze. Een schat aan herinneringen, die je weer doorgeeft aan de volgende generatie. Vastgelegd voor altijd!