noll.im - Freelance SEO specialist
noll.im - Freelance SEO specialist
noll.im - Freelance SEO specialist
Het Hout 24
6846 EB Arnhem
https://www.noll.im/
jordy@noll.im
06 - 28024865

Met ruim 12 jaar ervaring in SEO en online marketing, help ik bedrijven met het verhogen van hun organische zichtbaarheid in Google als freelance SEO specialist in Arnhem. Hierbij adviseer ik op het gebied van SEO-strategie, content en techniek en begeleid ik bedrijven bij de implementatie ervan.

Mijn kracht zit voornamelijk in het optimaliseren van online retail sites (eCommerce), international SEO en het vervullen van interim posities in een Senior SEO positie. Deze ervaring heb ik opgedaan bij adidas Group (2,5 jaar) en wehkamp (2 jaar). Hier heb ik ook veel ervaring opgedaan op het gebied van het creëren van intern draagvlak voor de implementatie van SEO, wat vaak bij grotere bedrijven een grote uitdaging is. Daarnaast heb ik nog ruim 3 jaar aan de bureauzijde gewerkt, waar ik veel gevarieerde ervaring heb opgedaan met zowel grote als kleine klanten en in verschillende branches.

Naast grote sites en grote bedrijven, help ik ook graag de wat kleinere ondernemingen met hun eerste stappen op het gebied van SEO of wanneer ze dit op een hoger niveau willen brengen. Dit is iets wat ik vanuit mijn passie voor SEO ook heb gedaan naast mijn fulltime dienstverband bij adidas Group.

Samengevat kan ik het volgende voor jou of jouw bedrijf betekenen:
✓ Opstellen van de SEO strategie
✓ Meedenken met de algehele online marketing strategie
✓ Migratietrajecten voor het verhuizen van de site (nieuw domein of platform)
✓ Doen van een technische SEO audit
✓ Sparringspartner voor het toetsen van SEO implementaties
✓ Hoger in Google (woohoo)

Mocht ik je interesse gewekt hebben, neem dan contact op!