Jesse Pieplenbosch
De Marketingfaculteit
De Marketingfaculteit
Dunolaan 18
6869 VC Heveadorp
https://marketingfaculteit.nl/
echtpaar@marketingfaculteit.nl
06 - 23336101

Professionalisering van jouw online marketing

Samen met mijn vrouw Lisa heb ik in 2017 de Marketingfaculteit opgericht. We werkten samen al zo’n 20 jaar in de online marketing en zagen dat veel bedrijven moeite hebben met hun online marketing. Ze willen graag hun online marketing op de rit krijgen, maar hebben de kennis niet in huis om dat te kunnen realiseren. Dat zet ze voor een keuze: de kennis in huis halen of uitbesteden. Maar die keuze is, zonder inhoudelijke kennis, niet makkelijk te maken.

Zo is het idee voor De Marketingfaculteit ontstaan. We leiden ondernemers of hun medewerker(s) op. Ook helpen we bij de werving van nieuwe marketingmedewerkers. Als niet-marketeer is het namelijk best lastig om kandidaten ook op inhoudelijk vlak te beoordelen.

Blijkt na een kennismaking dat opleiding van medewerkers via de Marketingfaculteit niet de beste manier is om de online marketing goed in te richten? Dan leren we je graag wél hoe je het werk van een bureau kunt beoordelen. Door de basisprincipes van online marketing te begrijpen, weet je de kerncijfers te herkennen waaraan je kunt zien of je te maken hebt met een goed bureau (of niet). Pak je de online marketing dus niet zelf op, maar schakel je externe partijen in, dan helpen we je graag met het vinden van de juiste partijen.