Buro PiB
Buro PiB
Buro PiB
Het Wagenwiel 1
6846 JK Arnhem
https://buropib.nl/
Info@buropib.nl
06 - 34261438

Ik breng je vanuit mijn hart positief in beweging!

Sinds 2019 breng ik vrouwen, jong en oud, Positief in Beweging met mijn eigen Buro PiB. Ik bied professionele hulp bij het vinden en versterken van je kracht en vertrouwen uit je lichaam, ratio en familiesysteem. Tijdens 1-op-1 trajecten begeleid ik je op persoonlijke wijze in je eigen natuurlijke omgeving, gewoon bij jou thuis. Én ik neem uitgebreid de tijd voor je; sessies duren gemiddeld 1,5 à 2 uur.

Ik werk graag met familieopstellingen, vanuit de positieve psychologie, met een vleugje spiritualiteit en humor. Ik creëer een veilig en vertrouwd contact, waarin je jezelf mag zijn en help je op weg bij problemen met zelfvertrouwen, zelfwaardering en belemmerende denk- en gedragspatronen. Ik zorg dat je gevoed wordt met nieuwe inzichten, waardoor je met andere ogen gaat kijken naar jouw situatie. Zo kun je de stappen zetten die nodig zijn om positief in beweging te komen.

Mijn passie is werken met mensen. Van betekenis zijn voor de ander en ondersteunend kunnen zijn in moeilijke levensfases. Het is wat ik vanuit mijn hart doe, waarvoor ik geleerd heb en waarin ik veel ervaring heb opgedaan bij verschillende zorginstellingen. Maar het belangrijkste wat ik meeneem is misschien wel mijn vrouw-zijn. Ik ben een trotse en liefdevolle moeder, vrouw van, dochter van, zus van, tante van, vriendin van, collega van… zomaar een aantal rollen in de diverse systemen waar ik, net als jij, onderdeel van ben.