Jasper Schuur
Praktijk The Feeling
Praktijk The Feeling
Zulpichhof 10a
6662 CC Elst
https://www.praktijkthefeeling.nl
massage@praktijkthefeeling.nl
0628089667

Kom weer in verbinding met je lichaam

12 jaar jaar geleden kwam ik erachter dat ik masseur ben. Mensen helpen met mijn handen vond ik altijd al uitdagend, daar wilde ik graag mijn vak van maken. Ik volgde de opleiding tot massagetherapeut en tegenwoordig heb ik een goedlopende en professionele massagepraktijk. Hier bieden we naast uiteenlopende westerse en oosterse massages ook unieke ervaringen aan zoals 4-handen massages en massages waarin je helemaal op kunt gaan in de muziek.

Via massage help ik mensen om weer in verbinding te komen met hun lichaam. Ik kies niet voor standaardmassages of een vaststaand programma, maar voel intuïtief aan wat er op dat moment nodig is. Door van buitenaf de plekken ‘aan te wijzen´ waar mijn cliënten klachten hebben, kunnen zij hun aandacht houden bij die plek en zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreken. Pijnklachten of irritaties verdwijnen vaak al na een aantal behandelingen, die een langdurige positieve nawerking hebben.

Praktijk The Feeling is gevestigd in Elst, vlakbij Schuytgraaf. Veel van mijn cliënten komen uit de wijk en dat komt zeker ook dankzij mijn lidmaatschap van ONS. We kennen elkaar en echt iedereen is welkom, er zijn geen drenpels. Zo is onze praktijk rolstoeltoegankelijk en proberen we mensen echt te ontzorgen en te laten ontspannen. Zo kun je 24/7 online een afspraak maken en nadien gemakkelijk afrekenen via iDeal. Ik weet eigenlijk al mijn hele leven dat het intuitief aanvoelen van klachten en het behandelen daarvan mijn kracht is. Ik laat je er graag kennis mee maken bij The Feeling.