Jan-Willem van Dam
agent4sales
agent4sales
Bakerwaard 3
6846EM Arnhem
https://www.agent4sales.com
jvandam@agent4sales.com
06-20511529

Samen op weg naar nieuwe klanten en partners

Verkoop is niet alleen een van de kritische onderdelen in elk bedrijf, maar ook een van de meest uitdagende. Want hoe kom je aan de juiste klanten? Welke marktbewerking is hiervoor nodig? Welke marketinginstrumenten kan je het beste inzetten? Hoe kan je je onderscheiden van je concurrenten? Hoe zet je leads om in sales en hoe verhoog je je winstmarge? Op al die vragen en meer geef ik je graag een helder antwoord.

Ondernemen zit in mijn genen; nieuwe wegen zoeken, nieuwe gebieden en markten verkennen, nieuwe klanten vinden. Met meer dan 20 jaar commerciƫle ervaring in het succesvol begeleiden van honderden bedrijven, reis ik graag mee met jouw uitdagingen. Als jouw persoonlijke verkoopexpert zet ik je onderneming op de kaart. Samen testen en optimaliseren we jouw verkoopstrategie- en tactiek tot een succesvolle formule.

Mijn passie ligt in het succesvol maken van bedrijven en in het inspireren en coachen van ondernemers. Ik zet jouw ondernemersverhaal om in een praktisch en winstgevend verkoop- en marketingplan waarmee je nieuwe klanten en partners kunt vinden. ZZP of MKB, ik onderneem graag met je mee. Neem gerust contact met me op om eens samen te sparren. Tot sales!