Jacqueline Hofman | Bureau voor uitvaartzorg
Jacqueline Hofman | Bureau voor uitvaartzorg
Jacqueline Hofman | Bureau voor uitvaartzorg
Zuidereiland 9
6846 MV Arnhem
https://www.bureauvooruitvaartzorg.nl/
jacqueline@bureauvooruitvaartzorg.nl
06 - 3151 5032

Jacqueline Hofman | Bureau voor uitvaartzorg

EIGENTIJDS STIJLVOL BETROKKEN

Sinds het overlijden van mijn vader in 2006 was de dood niet meer ‘iets van iemand anders’. Hoe verdrietig zijn verlies ook was, ik heb mogen ervaren dat een afscheid ook heel mooi, troostend en met een glimlach vormgegeven kan worden. Ik ben een gediplomeerd uitvaar begeleider. Met mijn ruime 13 jaar ervaring, toewijding en creativiteit samen met uw verhaal, wensen en budget – als kompas voor een passend afscheid; hiermee maak ik het verschil.

Mijn leven wordt gekenmerkt door de vraag hoe ik in het leven van anderen van bijzondere betekenis kan zijn. In 2007 zei ik de wereld van zakenreizen vaarwel om te doen, wat ik toen nog niet wist, dat ik het liefste zou doen; families adviseren en begeleiden bij het vormgeven van de uitvaart van hun dierbare. Inmiddels heb ik ruim 600 nabestaanden mogen helpen bij het voormgeven van de uitvaart van hun dierbare. Of het nu gaat om uitvaart begeleiding, het schrijven van een toespraak of levensverhaal, of de hele uitvaart voorgaan; ik heb mij in alle ‘onderdelen van een uitvaart’ gespecialiseerd.
Op 1 mei 2015 is bij mij borstkanker geconstateerd. In de weken voor de operatie, waarin ik niet wist wat de opererend arts aan zou treffen en of er al dan niet uitzaaiingen waren, heb ik de meest wezenlijke levensles geleerd. Want ondanks alle geweldige mensen om me heen, ondanks alle liefde en zorg die me omringde moest ik dit gevecht in mijn eentje opknappen. Het heeft mij geïnspireerd om iets moois te maken van de tijd die ik zelf nog heb. Dit werd het fundament van Bureau voor uitvaartzorg.

Ik ben er voor u. Al vanaf het moment dat het afscheid nog lang niet in zicht is. Ongeacht of u wel (Monuta, DELA, Yarden etc) of niet verzekerd bent, u mag altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen voor een kennismaking. Geen uitvaart is voor mij te groot, te klein, te complex of niet betaalbaar.