Atelier Hans Jelijs
Atelier Hans Jelijs
Atelier Hans Jelijs
Weiland 2a
6666 MH, Heteren
https://atelierhansjelijs.nl/
info@atelierhansjelijs.nl
06-40710886

Atelier Hans Jelijs

Ik ontwerp en maak meubels en accessoires op maat met passie en plezier. Werktuigbouw is mijn vooropleiding, maar houtbewerking heeft vanaf mijn eerste kennismaking op de ambachtsschool al een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen.

Vanaf mijn 20e maak ik al meubels en ik beschik sinds vorig jaar over een eigen ambachtelijke werkplaats in Heteren. Hier maak ik stijlvolle meubels van hout of van hout in combinatie met staal, zoals tafels, kasten, banken, boekenplanken, lampen of meubels voor uw winkel, restaurant of bar.

Werktuigbouw en houtbewerking zorgen er samen voor dat ik inventief en oplossingsgericht kan werken. Mijn manier van denken en de beschikking over hout- en metaalbewerkingsmachines stellen mij in staat om veel bewerkingen uit te voeren en voor vele vraagstukken een oplossing te bieden. Staal is vaak constructief, industrieel en doelmatig, hout leeft en heeft schoonheid, fraaie tekeningen en karakter. Deze eigenschappen hebben gezorgd voor mijn passie voor hout.

Laat je inspireren door de meubels die al eerder door mij zijn gemaakt en bekijk de portfolio. Bent u nieuwsgierig naar mijn atelier? Wilt u het materiaal zien en aanraken? Kom dan gerust langs in Heteren. Neem voor de zekerheid even telefonisch contact op. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op via mijn website.