Gretha Vroonland - Zweers
Your design
Your design
De Pas 13
6836 HN Arnhem
https://www.yourdesign.nl/
info@yourdesign.nl
06 - 255 33 003

Bedrukken of borduren van textiel? Wij denken graag met je mee

Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met het bedrukken van diverse soorten materialen zoals kleding, hout, papier en glas. Ik ben mij hier toen meer in gaan verdiepen en kwam uiteindelijk uit bij textieldruk. Dit deed mij besluiten om Your design te starten.

Your design is het adres in Arnhem en omgeving voor het leveren, bedrukken en borduren van textiel. Hierin gaan we heel ver. Eén t-shirt voor de buurjongen, een mooi geborduurde geboorteknuffel voor een kleinkind of diverse soorten kleding voorzien van bedrijfslogo’s? Vraag het ons en we denken graag met je mee. Als sportvereniging op zoek naar bedrukking? Complete tenues, sporttassen of bijvoorbeeld alleen shirts? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden.

Klanten vragen mij vaak om advies over welk soort bedrukking of borduring het beste past bij het textielproduct dat ze voor ogen hebben. Ik kan de verschillende technieken die mogelijk zijn uitleggen en toelichten waardoor ik een goede service kan verlenen. Samen werken we dan naar een mooi eindresultaat toe. Van eerste idee, naar ontwerp tot de bedrukking of borduring en levering van het product. Snel, goed en betaalbaar. Kleine of grote oplages, bij Your design kan bijna alles!