Fun2Press
Fun2Press
Fun2Press
De Pas 13
6836 HN Arnhem
https://www.fun2press.nl/
info@fun2press.nl
06 - 17976209

Bedrukken of borduren van textiel? Wij denken graag met je mee

Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met het bedrukken van diverse soorten materialen zoals kleding, hout, papier en glas. Ik ben mij hier toen meer in gaan verdiepen en kwam uiteindelijk uit bij textieldruk. Dit deed mij besluiten om Fun2Press te starten. Inmiddels had in een DTP-opleiding gevolgd waardoor ik het ontwerpen van logo’s en afbeeldingen voor de textieldruk verder kon verfijnen.

Inmiddels is Fun2Press het adres in Schuytgraaf en omgeving voor het leveren, bedrukken en borduren van textiel. Hierin gaan we heel ver. Eén t-shirt voor de buurjongen, een mooi geborduurde geboorteknuffel voor een kleinkind of diverse soorten kleding voorzien van bedrijfslogo’s? Vraag het ons en we denken graag met je mee. Als sportvereniging op zoek naar bedrukking? Complete tenues, sporttassen of bijvoorbeeld alleen shirts? Alles is mogelijk.

Klanten vragen mij vaak om advies over welk soort bedrukking of borduring het beste past bij het textielproduct dat ze voor ogen hebben. Ik kan de verschillende technieken die mogelijk zijn uitleggen en toelichten waardoor ik een goede service kan verlenen. Samen werken we dan naar een mooi eindresultaat toe. Van eerste idee, naar ontwerp tot de bedrukking of borduring en levering van het product. Snel, goed en betaalbaar. Kleine of grote oplages, bij Fun2Press kan bijna alles. Dat is de fun van Fun2Press.