Estia Uitvaarten
Estia Uitvaarten
Estia Uitvaarten
Klapstraat 229
6931 CH Westervoort
https://estia-uitvaarten.nl/
info@estia-uitvaarten.nl
06 - 43877077

Uw gids in de dagen rond een uitvaart

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering. Om dat afscheid extra bijzonder, persoonlijk en uniek te maken ben ik u graag van dienst. In de bijzondere tijd rondom een overlijden en afscheid nemen loop ik met u mee op het pad van keuzes maken, verdriet mogen ervaren en liefdevol het leven afronden.

Mijn naam is Francine Oldenhuizing. Sinds 2008 is mijn uitvaartonderneming gevestigd in Schuytgraaf. Estia Uitvaarten is gespecialiseerd in uitvaartverzorging in Arnhem en omstreken met als extra specialisatie Dementievriendelijke uitvaarten. Samen met u geef ik, in alle rust, vorm aan een afscheid dat passend is bij uw wensen en die van uw dierbare. Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie. Thuis of in iedere andere omgeving. Ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent, u bent altijd welkom bij Estia uitvaarten.

Heeft u vragen over het vormgeven van een uitvaart? Voor een dierbare, of misschien wel voor uzelf? In beide gevallen ga ik graag in gesprek met u. Samen bespreken we, vrijblijvend en kosteloos, uw wensen en laat ik zien dat er heel veel mogelijk is, precies zoals u voor ogen heeft. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen de uitvaart en natuurlijk wordt u gedurende de hele periode door mij begeleid. Eén gezicht, één aanspreekpunt. Zo ben ik uw gids in de dagen rond de uitvaart, zodat u alle gelegenheid krijgt om op uw manier afscheid te nemen.