Femke Verbeek
Femke Verbeek
Femke Verbeek
Zichtakker 17
6846 KK Arnhem
https://www.femkeverbeek.nl/
femke@femkeverbeek.nl
06 - 29067979

De kracht van online zichtbaar zijn

Mensen, organisaties en techniek zijn een soort rode draad in mijn leven. Ik houd niet alleen van praktische zaken uit handen nemen, maar vooral ook van meedenken in mogelijkheden, spiegelen en sparren. Dat doe ik sinds 2015 met Verbeek Organisatie & Coaching. Ik liep destijds tegen een project aan, maar kon niet in dienst genomen worden. Dus ging ik naar de Kamer van Koophandel en dat was de start van een langdurige samenwerking met mijn eerste klant. Ondertussen zijn daar steeds meer vaste klanten en projecten bijgekomen.

Ondernemer word je omdat je een passie, een missie hebt om in jouw vakgebied een mooi product of bijzondere dienst aan te bieden. Om iets te kunnen betekenen voor anderen. Of dit nu ondernemers of particulieren zijn. Maar er komt zoveel meer bij kijken dan alleen het ontwikkelen van je product(en) of dienst(en), het in de markt zetten en door ontwikkelen.
Als je niet meer toe komt aan je eigenlijke werk, is het tijd om te overwegen (een deel) van deze taken uit te besteden. En daar ligt mijn kracht.

Ik help mensen die enorm goed en gedreven zijn in het werken met mensen en/of dieren, maar niets hebben met de digitale wereld, om online zichtbaar te worden. Dit door samen met jou een website neer te zetten die past bij jou en je ideale klant. Daarnaast maak ik koppelingen tussen je website en e-mailmarketing en help ik je dit goed in te richten, zodat je deze efficiƫnt in kan zetten.