Els Sondervan
SOS-Els
SOS-Els
Juventastraat 153
6846 XV Arnhem
http://www.sos-els.nl
info@sos-els.nl
06 12778662

Een eerste stap naar een geordend leven

Orde is me met de paplepel ingegoten. Je kunt het je wellicht niet voorstellen, maar als kind vond ik het al leuk om mijn kamer op te ruimen. Ik hield van orde, het gaf mij de duidelijkheid die ik nodig had om dingen te leren. Deze orde bleef de rode draad in mijn leven. Jarenlang schiep ik orde als secretaresse, voor directeuren en CEO’s. Later deed ik dat bij start-ups. Bij toeval stuitte ik op de het vak professional organizer. Ik wist het meteen: dit past bij mij. Ik volgde de opleiding en SOS-Els ontstond. Bedrijven en particulieren kunnen bij mij terecht om orde op zaken te stellen. Ik organiseer en structureer. En dat levert een boel rust en overzicht op.

Is jouw huis niet zo geordend als een Ikea-showroom en stapelen dingen zich op in jouw hoofd en huis? Dan ben ik er voor je om orde en overzicht te creëren. Maar niet alleen een overzichtelijk en opgeruimd huis is waar ik graag bij help. Ook je financiën kunnen we gelijk onder handen nemen. Naast dat je weer overzicht van inkomsten en uitgaven krijgt, laat ik je zien hoe je financiën het beste kunt organiseren om jouw dromen na te jagen.

Mijn passie om te organiseren komt ook bedrijven en medewerkers van pas. Medewerkers die verdrinken in het werk en het overzicht kwijt zijn, help ik met timemanagement, overzicht behouden en de rust te bewaken. En dat ook voor werkgevers. Ondernemers van groeiende bedrijven krijgen steeds meer op hun bordje. Prioriteren en leren taken te delegeren, dat schoont al een boel op!