Elke Makowski & Sofie Noij Twaalfhoven
De Vloer - School voor Podiumkunsten
De Vloer - School voor Podiumkunsten
Oudenboschstraat 18
6843 PD Arnhem
https://www.devloer.nu/
info@devloer.nu
026 - 7370428

De Vloer, de leukste Dans- en theaterschool in Schuytgraaf

Toen we zo’n 14 jaar geleden met lessen in Schuytgraaf startten, viel er nog niet zo veel te beleven in de wijk. Toch voelde het logisch om ook vlak bij huis onze lessen op het gebied van podiumkunst aan te bieden. Naast leslocaties in Arnhem-Noord, kregen we veel vraag vanuit Schuytgraaf om een lesprogramma in de wijk aan te bieden. Dit konden we succesvol realiseren en inmiddels dansen, zingen en spelen er wekelijks meer dan 300 leden in onze lessen in Schuytgraaf mee.

Zowel in MFC de Omnibus als MFC de Salamander bieden wij een divers lesaanbod aan. Van dans, theater en musical voor kinderen, tot en met hiphop en Pilates voor volwassenen. In de nabijgelegen wijken is er nog veel meer te doen; in de Laar-West trainen bijvoorbeeld onze Urban dance-crews en in Elderveld worden de Boys Only danslessen gegeven.

We hadden destijds niet kunnen bedenken hoe Schuytgraaf zich als wijk zou ontwikkelen, maar we zijn heel blij dat we de wijk van meet af aan omarmd hebben, want hier ondernemen is voor ons echt heel leuk. Iedereen kent iedereen en dat geeft dit deel van de stad haast een ‘dorps’ gevoel. We groeten elkaar, kunnen op de fiets naar het werk en maken een praatje bij de ijssalon, waar we dan weer onze leerlingen tegenkomen. En dat voelt vertrouwd!