Diny Boogerd
Schrijfzaken en tekstcorrectie
Schrijfzaken en tekstcorrectie
Het Hout 127
6846 EA Arnhem
https://www.dinyboogerd.nl/
contact@dinyboogerd.nl
06 – 10 12 01 32

Oog voor detail én voor jouw verhaal

2020 is voor velen het jaar waarin het coronavirus kennis kwam maken. Voor mij is 2020 het jaar waarin ik kennismaakte met Arnhem, en meer specifiek met Schuytgraaf. Het jaar dat ik mijn onderneming voortzette op Gelderse grond. Ik startte met Diny Boogerd Schrijfzaken en tekstcorrectie op 1 januari 2012. In deeltijd, want ik had een baan bij een Brabantse gemeente. Die baan heb ik vijf jaar later vaarwelgezegd.

Als zzp’er schrijf ik teksten, maar mijn kracht ligt bij het herschrijven, redigeren en corrigeren van teksten van anderen. Die teksten (nóg) beter maken, het befaamde puntje op de i zetten. Ik werk en schaaf aan vacatureteksten, nieuwsbrieven en productbeschrijvingen, maar ook aan blogs, websiteteksten en managementbladen. Daarnaast redigeer ik ook teksten voor de wijkglossy van Schuytgraaf, de Vierkrant.

Een foutloze en lekker leesbare tekst is voor elke ondernemer belangrijk. Maar jij doet liever iets waar je goed in bent. Net als ik. Als er iets aan mijn fiets mankeert, ga ik naar de fietsenmaker. Kan ik het zelf? Misschien wel, maar ik wíl er niet eens aan beginnen. Het kost mij tijd, energie en waarschijnlijk ergernis, want ik ben niet handig. De fietsenmaker, die doet waar hij of zij goed in is. Dat is ook mijn motto: doe waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Zoek voor de rest iemand met wie je een klik hebt, die je vertrouwt. Die fietsenmaker? Die help ik graag met zijn teksten.
Enne … die fietsenmaker is maar een voorbeeld. 😉