Schoonheidssalon Caroline
Schoonheidssalon Caroline
Schoonheidssalon Caroline
Kerkstraat 33D
6665 CE Driel
https://schoonheidssaloncaroline.nl/
caroline@schoonheidssaloncaroline.nl
06 23 37 31 56

Reinheid is de basis van schoonheid

In 1986 ben ik parttime begonnen als schoonheidsspecialiste aan huis in combinatie met een baan in een andere branche. Toen mijn werkgever failliet ging, maakte ik de stap naar de Rabobank, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Ik wilde door met mijn eigen zaak en in 2013 startte ik fulltime vanuit huis. Dat ging zo voorspoedig, dat ik me in 2016 kon vestigen in ons huidige pand aan de Kerkstraat in Driel. Vlakbij Schuytgraaf. Je bent er zo.

Mijn klanten kiezen bewust voor mijn salon omdat wij bij elk bezoek opnieuw heel goed naar je huid kijken en met elkaar overleggen waar je huid behoefte aan heeft. Belangrijk is dat we echt samen werken aan huidverbetering. In de salon geven we je tips en behandelen we je huid, maar ook thuis kun je heel veel doen om je huid in topconditie te houden. Dit doe je door bij de basis te beginnen; reinheid is de basis van schoonheid.

We leggen onze klanten graag volledig in de watten. We laten je uitgebreid kennis maken en zetten je niet meteen het mes op de keel. Je bent tot niets verplicht en laten je eerst met proefjes starten, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Dat maakt een bezoek aan onze salon elke keer weer tot een klein feestje. Bij Schoonheidssalon Caroline investeren we natuurlijk continu in nieuwe technieken, behandelingen en producten. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor jouw huid. Tot snel!