Administratiekantoor A.C. Roodbol
Administratiekantoor A.C. Roodbol
Administratiekantoor A.C. Roodbol
Leimuidenplaats 130
6843 HJ Arnhem
https://administratiekantoor-roodbol.nl/index.html#
info@administratiekantoor-roodbol.nl
06 - 5100 40 94
026 - 88 02 337

Zoals het een administratiekantoor betaamd verzorg ik uw complete financiële administratie, salarisadministratie en daarnaast alle voorkomende fiscale aangiften. Indien u daaraan de voorkeur geeft kan ik uw administratie ook ‘accountants-klaar’ maken, dus inclusief alle door de accountant benodigde bescheiden en specificaties.

Mijn administratiekantoor houdt zich voornamelijk bezig met het verzorgen van administraties voor zzp’ers en het Midden- en Kleinbedrijf. Door de zeer ruime ervaring wordt uw administratie snel en vakkundig verzorgd. Ik doe dit voor een alleszins redelijk tarief. Speciaal voor startende ondernemingen hanteer ik een zogenaamd ‘starterstarief’. (vraag naar de voorwaarden)

Bij mijn kantoor kunt u er ook voor kiezen om zelf (een deel van) uw administratie te verzorgen. U maakt dan gebruik van de programmatuur van SnelStart (www.snelstart.nl) en door mij toegang te verlenen tot uw administratie kan ik op afstand een vinger aan de pols houden en met u meekijken.

Bezoek ook eens de Facebook-pagina van mijn administratiekantoor (https://www.facebook.com/AdministratiekantoorRoodbol/)

Ik ben op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 026 – 88 02 337 of 06 – 5100 40 94 (ook whatsapp)

Per e-mail ben ik bereikbaar via info@administratiekantoor-roodbol.nl

Wilt u meer informatie? Bel of mail gerust!