Better-Safe-Than-Sorry 04-10-2023

Op woensdagmiddag 4 oktober vindt onder die noemer ‘Better Safe Than Sorry’ in Gelredome een congres plaats over de gevaren en consequenties die ondernemers
kunnen ervaren op het gebied van cybercrime.

De vraag is niet OF je als ondernemer met cybercrime te maken krijgt, maar WANNEER je je ermee te
maken krijgt!

Programma

Tijdens het evenement praat het cybercrimeteam van de politie je bij over wat je kunt doen om een aanval te voorkomen en vertelt een lokale ondernemer over zijn ervaringen met cybercrime. Daarnaast maakt Daniel Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws, zijn opwachting en Mats Dekker laat zien hoe je super eenvoudig, in een kwartier tijd, een phishing-mail bouwt, die bijna niet van echt te onderscheiden is.

Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich op ondernemers uit Arnhem en omgeving.  Ondernemers zijn met maximaal vier personen van hun bedrijf welkom. De toegang is gratis.

Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden staan op de site van PVO Oost-Nederland: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/better-safe-than-sorry-arnhem/.

Better Safe Than Sorry wordt georganiseerd door Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland in samenwerking met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland. 

Datum: woensdag 4 oktober
Locatie: Gelredome
Tijd: van 16:30 tot 21:30 uur